1e dag Miami en Florida city

16 juni 2016 - Miami, Florida, Verenigde Staten

's ochtends om 05.00 uur op want Cindy en Wil zouden om 6 uur voor de deur staan . En inderdaad om 10 voor 6 stonden en Cindy en Wil  en de taxi al klaar voor de deur. Schiphol was snel en na een uurtje vertrokken we met BA naar Heathrow , daar aangekomen kregen we te horen dat we ons moesten haasten want de vlucht naar Miami was al bezig met boarden. Dus snel met pandelbus naar de gate aan de andere kant van Heathrow , we waren net op tijd aan boord. 9 uur vliegen, vloog voorbij. Hoera we zijn in Amerika , nu nog langs de douane ,dat gaat tegenwoordig automatisch en Cindy en Wil mochten door en ik mocht fijn nog even als extra controle lang bij de douna beambte , viel ook wel weer mee maar hield weer lekker op. Snel door naar de autoverhuur , ook daar weer een lange rij wachtende voor ons, maar uiteindelijk hadden we onze huur auto , die we nadat we deze hadden ingeladen en net buiten de garage reden, toch te klein vonden , en gelijk ingeruild hebben voor een iets grote auto. Nu met onze automaat het eerste hotel waar we de eerste drie dagen gaan doorbrengen. s avond nog even iets kleins weten eten, en ja dat kan ook in Amerika . Morgen naar de everglades, alligators voeren .

1. Maris:
    Have fun & be safe x
  2. Kyra:
    17 juni 2016
    Die Gators hebben liever kleine kinderen te eten... Jullie zijn te oud en taai
  3. Arie en Annie groen:
    17 juni 2016
    Fijn, dat jullie goed aangekomen zijn. Wij hebben gisteren jullie gevolgd op de IPad via Plane Finder. Ging fantastisch!
    Wat een belevenissen , al zo vroeg in de reis zeg, eerst haasten en dan nog even extra cheque-up voor Erik. Fijn dat jullie nog een grotere auto konden meekrijgen.
    Geniet ervan. Hopelijk na een lange nachtrust, morgen, (vandaag) een vleesloze dag. Niet te dicht bij die jongens komen hoor.
    Wel alledrie weer heel thuis komen, straks.
    Veel plezier en ❤️❤️-lijke groeten van
    Arie en Annie.
  4. Marijke:
    17 juni 2016
    Fijn dat alles goed gegaan is, en dat je nog een grotere auto kon krijgen, tja je wil toch ook lekker ruimtelijk zitten, hahaha.
    Nou ga rustig aan doen vandaag, doen wij ook, en je weet het niet met de krokodillen spelen